top of page
eLmI1WRpkb_vpFnCZnL73_7-living_0005_Irina_Neacsu_Deersphotography-15.jpg

cireșar în acuarelă

INTRODUCERE IN PICTURA BOTANICA

Vineri 30 iunie - Duminică 2 iulie

Împreună cu Fundația Calea Victoriei și Irina Neacșu te invităm la un curs de pictură botanică

qqq.png

Învață să imortalizezi grația efemerului printr-o muncă delicată și prețioasă. Un atelier practic în care artista Irina Neacșu va iniția participanții în arta picturii botanice, reproducând cu atenție, sensibilitate și precizie detaliile și frumusețea plantelor și florilor naturale.

Cursul va avea două sesiuni a câte 3 ore, sâmbătă și duminică dimineața, iar tema va fi Livada de cireși – pictură botanică în acuarelă.

Vom servi un mic dejun bogat și pentru prânz vom avea un picnic perfect în livada de cireși. Seara veți avea ocazia să vă răsfățați în jurul focului cu un pahar de Țuică de Văleni sau un vin bun în timp ce savurați cea mai bună pizza la cuptor din această parte a Adriaticii.

Dacă pictura nu te inspiră, există o gamă largă de activități disponibile din care poți alege (pentru unele din aceste activități este necesară rezervarea locului). Puteți juca tenis, vă puteți bucura de o plimbare cu bicicleta sau cu ATV-ul, puteți explora piața de sâmbăta din Valeni sau pur și simplu vă puteți relaxa în atmosfera senină a livezii sau pe terasă.

21.png

CE ESTE INCLUS

CAZARE PENTRU DOUĂ NOPȚI vezi camerele noastre AICI și o listă de cazări AICI

MASĂ COMPLETĂ Vineri seara - bine ați venit la grătar Sâmbătă și duminică - mic dejunuri delicioase pentru a începe ziua și prânzuri complete cu preparate tradiționale din ingrediente locale, precum și cină cu pizza gourmet, pregătită pe loc în cuptorul nostru pe lemne. Vă primim cu o țuică de Văleni din propria noastră rezervă și vă oferim un pahar de vin din celebre podgorii românești.

TOATĂ DURATA WEEKEND-ULUI - cireșe din livada noastră

PRICE

1350 RON participant curs

+ 850 RON însoțitor

evenimente

Participa la evenimentele organizate de noi  sau planifica-ti propriul eveniment si te ajutam cu fiecare detaliu, de la meniu la activitati si decor.

bottom of page