top of page

activities

Vizita ta la conacul La Cireși poate fi atât de energică sau relaxantă pe cât îți dorești. Povestind cu prietenii pe terasa imensă este o modalitate perfectă de a petrece un weekend departe de oraș. Pentru cei cărora le place un stil de viață mai activ, nu lipsesc niciodată lucrurile de făcut.

shutterstock_408719701.jpg
tenis

Vești excelente pentru iubitorii de tenis! La 150 de metri de noi se afla un complex de tenis cu trei terenuri pe zgura, foarte bine întreținut de prietenul nostru Valentin.

tururi ATV

Prietenii noștri de la ATV Rent Tour oferă trasee ATV în mai multe zone dintre Văleni și Mânăstirea Crasna.

shutterstock_1047136441.jpg
shutterstock_1566210718.jpg
călărie

Centrul de echitație Husar din Slănic (peste deal de de Văleni) oferă plimbări călare pe dealurile din jur, precum și o experiență gourmet la una dintre stânele adiacente.

  

Sunt alternative pentru toate nivelurile de călăreți, de la începători până la experți.

hai să facem pizza!

Prietenul nostru Alex este unul dintre managerii lanțului de restaurante „Pizza Mania”, pe care poate l-ați încercat în București. În plus, fratele lui Andrei este unul dintre cei mai promițători tineri bucătari din România și conduce o școală de pizza.

   

Alex sau Andrei îți poate oferi o seară gastronomică deosebită, în care vor povesti despre secretele preparării pizzei dospite în cuptorul cu lemne pe care il aduc chiar în curtea vilei.

  

Îi recomandăm cu căldură, iar dacă îți dorești un vin bun care se potrivește cu experiența, te vom ajuta cu plăcere!

shutterstock_1472714147.jpg
shutterstock_292598210.jpg
vânătoarea de ciuperci

Prietenul nostru Tibi oferă excursii de vânătoare de trufe (sau doar ciuperci obișnuite) de jumătate de zi sau de o zi întreagă în pădurile de lângă Valeni.

   

Tibi are un canal de Youtube cu peste 60.000 de abonați (TibiTips).

piața văleni

O activitate populară de weekend recomandată de mulți dintre oaspeții noștri este o plimbare pe jos de 25 de minute sau 5 minute cu mașina până la piața din Valeni.

   

Garantăm că te vei întoarce acasă cu o comoară:  brânză minunată, legume proaspete, carne și multe altele.

   

Sau poti pur și simplu să stai la o bere și să mănânci unii dintre cei mai grozavi mici din Valeni!

shutterstock_740498281.jpg
bottom of page