top of page
Conacul La Ciresi

bun venit la conacul

Webp.net-gifmaker.gif
Anchor 1

respiră

experimentează

odihnește-te

La Cireși este un conac în stil neoromânesc situat într-o livadă de cireși din Vălenii de Munte, la mai puțin de o ora și jumatate de București. Construit și utilat special pentru evenimente, fie training, conferințe, well-being sau private, promite o experiență bogată și odihnitoare, departe de agitația lumii exterioare. Tenis, drumeții, aventuri cu ATV-ul sau vânătoare de trufe sunt ușor disponibile pentru cei activi.

eveniment la conac
Cu cireșe la urechi

Vineri 23 iunie– Duminica 25 iunie

Livada de cireși are o semnificație aparte pentru noi, este sufletul casei noastre și ne aduce mereu bucurie. De aceea ne-am hotărât să o sărbătorim cuvenit în momentele sale de glorie.

share

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
_IY_1077_edited.jpg
kitchen table with a bottle, two glasses  and fruits on a plate

Un loc cald și primitor, recent renovat și dotat cu tot ce aveți nevoie pentru a vă face șederea plăcută și fără griji.

Locul perfect pentru training sau eveniment corporativ, aproape de București – dar izolat, într-o locație frumoasă și liniștită, și dotat cu toată tehnologia necesară pentru o experiență de succes și productivă.

conference room

de la oaspeții noștri

Un weekend fantastic la Văleni la La Ciresi! Totul de pe proprietate este nou-nouț, contemporan și impecabil! Gazdele sunt amabile și de ajutor, și am apreciat sticla de țuică de Văleni din producția proprie:) Am avut o zi grozavă de drumeții pe dealuri. Ne vom întoarce — poate când cireșii vor fi înfloriți!

bottom of page